#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#

Р-Стил предлага изработване на мебели по поръчка в съответствие с желанията и бюджета Ви. Можете сами да изберете всеки отделен елемент от своето обзавеждане – както вида на материала и покритието на повърхностите, така и екстрите, които да бъдат включени в мебелите за Ваше улеснение и удобство. Заедно ще достигнем до най-добрите възможни решения. Изработваме, доставяме и монтираме мебели на територията на цялата страна. Фирмата има свои магазини в Плевен и в София.

Мебели
проектиране и производство

Очакваме Ви в шоурума ни, където ще изготвим за Вас конструктивен проект, съобразен с изискванията, с очакванията и с бюджета Ви. Можете да видите на живо материалите, от които бихте искали да бъдат изработени мебелите, и да се запознаете с характеристиките им – най-често ПДЧ (богата цветова гама) или МДФ (мат/гланц в разнообразни цветове или фурнирован). Можете да разгледате и екстрите, от които Ви предлагаме да избирате. Ще отделим време за разясняване на всички подробности, които са Ви необходими, както и за обсъждане на мерките, за да се вместим в бюджета, който вече сте определили.

Консултация и оферта
до най-малката подробност

Някои елементи от обзавеждането са по-важни от други. Ние държим да Ви запознаем с възможностите предвид особеностите при експлоатацията на мебелите. Целта е да направите информиран избор и да решите кое е приоритетно за Вас. Ще получите подробна оферта и ще определим удобно време за вземане на мерки. Високото качество както на материалите, така и на механизмите, които влагаме при производството на мебелите, са важни за нас. Подхождаме с прецизност към изпълнението на всеки проект и си служим с професионална техника за производство на мебели. След изработката на мебелите те ще Ви бъдат доставени и професионално монтирани (в това число и уредите за вграждане) от квалифицирани специалисти – услуги, които са включени в цената на обзавеждането.

#

Високо качество на
производството и монтажa

Залагаме на материали за изработка на мебелите с проверено качество, а всички членове на екипа ни имат професионален опит и са отлично обучени.

#

Последно поколение
мебелен обков

Можем да Ви предложим мебелен обков от най-висок клас. Тези механизми Ви осигуряват комфорт и безпроблемна експлоатация на обзавеждането.

#

Консултация и
индивидуален проект

В нашия шоурум ще получите подробни разяснения и ще изготвим конкретен проект, съобразен с идеите, желанията и бюджета Ви.

Kласически

Мебелите в класически стил представят очарованието на традицията, съчетано с доказана функционалност. Техният дизайн извиква неподправено усещане за спокойствие и домашен уют. Атмосферата, която създават, Ви позволява да се насладите на ценните мигове вкъщи. Съвършенство, изпипано до най-дребния детайл - елегантност, натурални цветове, фрезовани врати, дръжки в ретро стил. Доверете се на желанията и личния си вкус.

#

Дизайнерски
решения

Богат избор на материали, цветове, фрезовани вратички и детайлни метални дръжки. Дори уредите за вграждане са вписани в избрания стил на обзавеждането.

#

Топлина и
уют

Визия, съобразена с личния Ви стил, която отразява индивидуалното Ви усещане за комфорт и е съобразена с конкретните Ви нужди. Врати, обработени с прецизност за постигане на характерния извит фрез.

#

Повече пространство и
комфорт

Механизми, организиращи вътрешността на шкафовете и чекмеджетата. Оптимално използване и на най-труднодостъпните места. Плавно движение за безпроблемна работа.

Модерни

Модерното обзавеждане е комбинация от красив съвременен стил и практични технологични решения. Имате възможност да избирате от множество нюанси за покритието на шкафовете, от различни видове материали за плот и гръб, както и от варианти за обков. Можете да добавите всякакви механизми, които да направят мебелите функционални, а работата - по-лесна. Дали модерната кухня да е нежна, контрастна или ярка - Вие избирате.

#

Елегантен и актуален
дизайн

Широка гама цветове и фурнири. Възможност за комбиниране на различни повърхности. Разнообразни цветови съчетания за по-смела и атрактивна визия.

#

Удобство и място за
всичко

Мебелният обков от последно поколение прави подреждането бързо, откриването на търсения предмет – лесно, затварянето на вратите – плавно, а движението – свободно.

#

Скрити дръжки за
изчистена визия

Всеки детайл има значение за дизайна на мебелите. Различните видове дръжки, които са скрити от погледа и едновременно с това улесняват отварянето и затварянето, допринасят за постигането на изчистена модерна визия.

Искам да знам
колко ще струва реализирането на идеята ми

Цените, на които Ви предлагаме продуктите, произведени в нашата фабрика, зависят от материала, вложения обков и допълнителните екстри. Ако държите да впишете поръчката си в определен бюджет, ние ще Ви насочим към приемливите компромиси, които можете да направите с някои елементи от обзавеждането. Нашите цени включват всички допълнителни услуги:

 • Консултиране при избора на мебели;
 • Вземане на точни размери;
 • Изготвяне на конструктивен проект;
 • Доставка;
 • Пълен монтаж (в това число на Вашите електроуреди за вграждане например).

С разширяването на дейността ни в повече градове в България и с увеличаването на партньорската ни мрежа стана възможно да дадем на клиентите си достъп до повече опции за избор от материали и механизми, без това да води до излишно забавяне и до повишаване на цената на продукта за крайния потребител.

#

Панти

Пантите могат да бъдат с обикновено или с плавно затваряне, което Ви гарантира повече тишина и комфорт.

#

Повдигащи и клапващи механизми

При повдигащите и клапващите механизми избирате от обикновени амортисьори и механизми Blum - плавно вдигане и задържане.

#

Механизми и органайзери

В шкафовете могат да се вградят различни механизми, които организират вътрешното пространство и Ви улесняват в работата. Подреждате бързо и откривате всичко необходимо.

#

Дръжки

Дръжките в голяма степен придават облика на мебелите. Предлагаме стандартни дръжки с различен дизайн и цвят, кант-дръжки, фрезовани дръжки, както и push and pull бутони.

#

Термоплот

Екологичен и безопасен материал. Предлага се в богата гама от цветове и с различна дебелина. Издръжлив на високи температури и влияние на силни почистващи препарати. Икономичен избор.

#

Плот от технически камък

Наподобява мрамора и гранита, но е по-здрав и устойчив на влага и препарати. Полировката прави материала изключително ниско попиваем. Без специална поддръжка. Богата цветова гама.

#

Плот от естествен камък

Красив и екологичен, гранитът е единственият вид естествен камък, подходящ за кухненски плот. Индивидуален рисунък. С миниатюрни цепнатини и пори - трябва периодично да се импрегнира.

#

Термозакалено принт-стъкло

Най-често термозакаленото принт-стъкло се използва за кухненски гръб (други варианти са ПДЧ, термогръб, естествен камък или технически камък), но се използва и за вратички.

#

Скрито осветление

Скритото в мебелите осветление създава приятна атмосфера със средствата на светлина с различни цветове, насоченост и сила.

Екстри, от които можете да избирате

Различните екстри, от които избирате, определят функционалността на мебелите и са решаващи за тяхната цена. Става дума за вида на материала за изработка, вложения обков и допълнителните екстри.

Партньори

Магазини в София, Плевен и Ловеч

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се обърнете към нас и на живо. Можете да ни откриете в магазините и офисите ни в София, Ловеч и Плевен. Елате на място и ще получите подробни разяснения, а заедно с това ще изготвим проект за реализация на Вашата идея. Освен това ще имате възможност да се запознаете с всички екстри и материали, събрани на едно място.

Магазини

Работно време

 • понеделник до петък
  от 09:00 до 18:00
 • събота
  от 10:30 до 16:30
 • неделя
  почивен ден

Номера за контакт

 • 0878 88 62 65
 • 0899 88 62 66