Кратки
срокове

Краткият срок от 20 календарни дни за изпълнение на Вашите проекти е наша запазена марка. Работим без забавяне, за да не се налага да чакате и да се сдобиете с поръчаните мебели възможно най-бързо.

Конкурентни
цени

Цените, нa които Ви предлагаме продуктите, изработени в нашата фабрика, са едни от най-конкурентните на пазара на мебели по поръчка. В тях са включени всички допълнителни услуги като доставка и пълен монтаж (включително на Вашите електроуреди за вграждане например).

Безупречно
качество

Не допускаме компромис с качеството на изработените от нас мебели. Осъществяваме контрол на качеството по време на процеса на производството, а монтажниците ни имат богат професионален опит и са отлично обучени.

Партньори

Как да изпратите запитване

 • Запитване
  по съществуващ
  проект

  Ако разполагате с вече изготвен от професионалист проект за обзавеждане на дадено помещение – чертеж/скица от друга мебелна фирма или 3D визуализация от студио за интериорен дизайн, можете да ни го изпратите заедно със запитването си и ще Ви дадем максимално точна оферта.

  Научи повече
 • Запитване
  по ваша
  скица

  Изобразете схематично функционалното разпределение на пространството и габаритните размери на мебелите. Нахвърляйте идеите си на лист или както Ви е удобно. Можете да ги снимате с телефона си, за нас форматът е без значение. След като получим файла, ще Ви изпратим подробна оферта за проекта.

  Научи повече
 • Запитване
  за отделна
  мебел

  Ако търсите един конкретен модел мебел в специфичен цвят и с точно определени размери, за да допълните обзавеждането в дома си, обърнете се към нас, независимо от размера на поръчката и от начина, по който ще ни я представите - чрез снимка на нещо, което Ви е харесало, или чрез Ваш собствен чертеж или схема. Ще се свържем с Вас с конкретна оферта.

  Научи повече

Имате допълнителни
въпроси?

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се обърнете към нас и на живо. Можете да ни откриете в магазините и офисите ни в София, Ловеч и Плевен. Елате на място и ще получите подробни разяснения, а заедно с това ще изготвим проект за реализация на Вашата идея. Освен това ще имате възможност да се запознаете с всички екстри и материали, събрани на едно място.

Магазини

Работно време

 • понеделник до петък
  от 09:00 до 18:00
 • събота
  от 10:30 до 16:30
 • неделя
  почивен ден

Номера за контакт

 • 0878 88 62 65
 • 0899 88 62 66