запитване по съществуващ проект

Искам да намеря най-добрата оферта за моя съществуващ проект Ако разполагате с вече изготвен от професионалист проект за обзавеждане на дадено помещение: чертеж/скица от друга мебелна фирма; 3D визуализация от студио за интериорен дизайн, Изпратете ни го заедно със запитването си, без значение от формата на файла, стига да съдържа необходимата информация за габаритните размери и функционалното разпределение на мебелите. Ние ще Ви дадем конкретна оферта, включваща цените на всички елементи. Не се тревожете, ако нямате проекта в електронен вид, можете да го снимате и да ни изпратите снимката. Не забравяйте да оставите коментар, ако нещо не става ясно във файла. Посочете материала, от който бихте искали да бъдат изработени мебелите. Разгледайте и екстрите, от които Ви предлагаме да избирате.

Оферта по съществуващ проект за 24 часа!

Конкретната оферта, която ще Ви дадем в рамките на едно денонощие, ще бъде подробна и ясна, включваща спецификация на всички компоненти на продукта, за който сте отправили запитване. Ще имате възможност да разберете цените на всички отделни елементи, включени в проекта – от материал, през обков, до други екстри, и лесно и обективно да ги сравните с ценовите предложения на други фирми.

Така ще се уверите, че нашата оферта е най-добра. Все пак, преди да направите своята поръчка, ще Ви очакваме в нашите магазини, където да изготвим точен конструктивен проект и да определим удобно време за взимане на мерки на пространството, в което ще бъдат монтирани мебелите Ви.

запитване по Ваша Скица

Искам да знам колко ще струва реализирането на идеята ми Вие най-добре знаете какво искате. Покажете ни. Не очакваме да получим технически коректни или изключително подробни скици. Важни са идеята, размерите и функциите на желаните мебели. Изпратете функционалното разпределение и габаритните размери на мебелите. Не държим на определен формат, така че можете да ги начертаете и опишете на бял лист хартия и да ни изпратите снимка на чертежа си, без това да Ви притеснява. Също така можете да снимате мебел, която ви е впечатлила с дизайн, или мебел, с чийто цвят искате да съчетаете цвета на новото си обзавеждане. Отбележете всички детайли, които са важни за Вас. Запознайте се с екстрите, които са описани на сайта, за да ни дадете по-точна информация за желаните материали, механизми, скрито осветление. Разчитайте на нас да се съобразим с желанията Ви, пресъздадени чрез изготвената от самите Вас скица или друго изображение.

Оферта по Ваша скица за
24 часа!

Ще Ви изпратим оферта в рамките на 24 часа. Тя ще бъде подробна и ясна, включваща спецификация на всички компоненти на продукта, за който сте отправили запитване. Ще имате възможност да разберете цените на всички елементи, включени в проекта – от материали, през обков, до други екстри, и лесно и обективно да ги сравните с ценовите предложения на други фирми.

Така ще се уверите, че нашата оферта е най-добра. Все пак, преди да направите своята поръчка, ще Ви очакваме в нашите магазини, където да изготвим точен конструктивен проект и да определим удобно време за взимане на мерки на пространството, в което ще бъдат монтирани мебелите Ви.

включени услуги

В цените, на които Ви предлагаме продуктите, изработени в нашата фабрика, е включено не само производството им, но и всички допълнителни услуги:

  • Взимане на точни размери
  • Изготвяне на конструктивен проект
  • Доставка
  • Пълен монтаж (в това число на Вашите електроуреди за вграждане например).