Р-Стил предлага изработване на мебели по поръчка в съответствие с желанията и бюджета Ви. Можете сами да изберете всеки отделен елемент от своето обзавеждане – както вида на материала и покритието на повърхностите, така и екстрите, които да бъдат включени в мебелите за Ваше улеснение и удобство. Заедно ще достигнем до най-добрите възможни решения. Изработваме, доставяме и монтираме мебели на територията на цялата страна. Фирмата има свои магазини в Плевен и в София.

Мебели
проектиране и производство

Очакваме Ви в шоурума ни, където ще изготвим за Вас конструктивен проект, съобразен с изискванията, с очакванията и с бюджета Ви. Можете да видите на живо материалите и да се запознаете с характеристиките им – най-често ПДЧ (богата цветова гама) или МДФ (мат/гланц в разнообразни цветове или фурнирован). Можете да разгледате и екстрите, от които Ви предлагаме да избирате. Ще отделим време за разясняване на всички подробности, които са Ви необходими, както и за обсъждане на мерките, за да се вместим в бюджета, който вече сте определили.

Консултация и оферта
до най-малката подробност

Някои елементи от обзавеждането са по-важни от други. Ние държим да Ви запознаем с възможностите предвид особеностите при експлоатацията на мебелите. Целта е да направите информиран избор и да решите кое е приоритетно за Вас. Ще получите подробна оферта и ще определим удобно време за вземане на мерки. Високото качество както на материалите, така и на механизмите, които влагаме при производството на мебелите, са важни за нас. Подхождаме с прецизност към изпълнението на всеки проект и си служим с професионална техника за производство на мебели. След изработката на мебелите те ще Ви бъдат доставени и професионално монтирани (в това число и уредите за вграждане) от квалифицирани специалисти – услуги, които са включени в цената на обзавеждането.

Високо качество на производството и монтажa

Залагаме на материали за изработка на мебелите с проверено качество, а всички членове на екипа ни имат професионален опит и са отлично обучени.

Последно поколение мебелен обков

Можем да Ви предложим мебелен обков от най-висок клас. Тези механизми Ви осигуряват комфорт и безпроблемна експлоатация на обзавеждането.

Консултация и индивидуален проект

В нашия шоурум ще получите подробни разяснения и ще изготвим конкретен проект, съобразен с идеите, желанията и бюджета Ви.

_66A5069-HDR-5
Мебелите в класически стил представят очарованието на традицията, съчетано с доказана функционалност. Техният дизайн извиква неподправено усещане за спокойствие и домашен уют. Атмосферата, която създават, Ви позволява да се насладите на ценните мигове вкъщи. Съвършенство, изпипано до най-дребния детайл - елегантност, натурални цветове, фрезовани врати, дръжки в ретро стил. Доверете се на желанията и личния си вкус.
Модерното обзавеждане е комбинация от красив съвременен стил и практични технологични решения. Имате възможност да избирате от множество нюанси за покритието на шкафовете, от различни видове материали за плот и гръб, както и от варианти за обков. Можете да добавите всякакви механизми, които да направят мебелите функционални, а работата - по-лесна. Дали модерната кухня да е нежна, контрастна или ярка - Вие избирате.

Искам да знам
колко ще струва реализирането на идеята ми

Цените, на които Ви предлагаме продуктите, произведени в нашата фабрика, зависят от материала, вложения обков и допълнителните екстри. Ако държите да впишете поръчката си в определен бюджет, ние ще Ви насочим към приемливите компромиси, които можете да направите с някои елементи от обзавеждането. Нашите цени включват всички допълнителни услуги:

  • Консултиране при избора на мебели;
  • Вземане на точни размери;
  • Изготвяне на конструктивен проект;
  • Доставка;
  • Монтаж

С разширяването на дейността ни в повече градове в България и с увеличаването на партньорската ни мрежа стана възможно да дадем на клиентите си достъп до повече опции за избор от материали и механизми, без това да води до излишно забавяне и до повишаване на цената на продукта за крайния потребител.