Ключово условие за мебелите в спалнята е възможността за осигуряване на пълноценна почивка. Цената и комфортът им зависят от материалите и вложения обков. Обичайно решение е корпусите и невидимите части на спалните да се изработват от ПДЧ. Лицето може да бъде с вратички от ПДЧ (най-евтин вариант) или от МДФ (мат, гланц или фурнирован).

Панти

Пантите могат да бъдат с обикновено или с плавно затваряне, което Ви гарантира повече тишина и комфорт.

Плъзгащи механизми

Възможно е използване на плъзгащи механизми с високо качество: Hettich, или среден клас: Sevroll. Гладкото отваряне на чекмеджетата Ви осигурява допълнително удобство.

Повдигащ механизъм за легло

Сами решавате дали да има или не повдигащ механизъм при леглата (за да се използва вътрешното пространство под тях).

Повдигащи и клапващи механизми

При повдигащите и клапващите механизми избирате от обикновени амортисьори и механизми Blum. Те Ви позволяват плавно вдигане на вратите на шкафовете и задържане в тази позиция.

Дръжки

Дръжките в голяма степен придават облика на мебелите. Предлагаме стандартни дръжки, кант-дръжки, фрезовани дръжки, скрити от погледа, както и push and pull бутони. При стандартните дръжки можете да избирате между множество варианти с различен дизайн и цвят: Роси, Salex. Друга идея е да ги използвате и като акцент в обзавеждането.

Скрито осветление

Скритото в мебелите осветление създава приятна атмосфера със средствата на светлина с различни цветове, насоченост и сила.